Circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă, se va deschide mâine!

Circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă, se va deschide mâine pentru toate categoriile de autovehicule, a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

În comunicatul difuzat astăzi, conducătorii auto sunt rugaţi să circule prudenţ să adapteze viteza la condiţiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică, ce poate duce la apariţia de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea. De asemenea, cei care tranzitează acest sector de drum sunt atenţionaţi că în ultima perioadă este semnalată prezenţa urşilor în apropierea părţii carosabile.

Şoferii sunt sfătuiţi să nu se apropie de animale şi să informeze imediat autorităţile de prezenţa acestora.

Circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă, se va deschide mâine pentru toate categoriile de autovehicule, a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. În comunicatul difuzat astăzi, conducătorii auto sunt rugaţi să circule prudenţ să adapteze viteza la condiţiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică, ce poate duce la apariţia de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea. De asemenea, cei care tranzitează acest sector de drum sunt atenţionaţi că în ultima perioadă este semnalată prezenţa urşilor în apropierea părţii carosabile. Şoferii sunt sfătuiţi să nu se apropie de animale şi să informeze imediat autorităţile de prezenţa acestora.
Cititi mai departe articolul pe: Circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă, se va deschide mâine!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!