Deputatul Florin Cîțu a lansat o ghicitoare: „Destinațiile sunt Ankara și Moscova!”

Ghici, ghicitoarea mea! Ce serviciu de protocol al unei importante instituții a statului pregătește discret vizita șefului instituției în două capitale ale lumii libere? Destinațiile sunt Ankara și Moscova! Să vă ajut puțin. Șeful acestei instituții dorește să-și informeze partenerii în legătură cu bogățiile naturale ale Mării Negre. Ghiciți despre cine este vorba!”, a scris deputatul Florin Cîțu, pe Facebook, fără alte comentarii.

Luni seară, Camera Deputaţilor (cameră decizională) a adoptat proiectul de lege privind unele măsuri necesare pentru implementarea operaţiunilor petroliere de către titularii de acorduri referitoare la perimetre petroliere offshore. Proiectul a fost adoptat cu 175 de voturi “pentru”, 30 “împotrivă” şi 30 de abţineri.

Proiectul de lege stabileşte unele măsuri necesare pentru implementarea operaţiunilor petroliere de explorare, dezvoltare, exploatare a zăcămintelor de petrol şi de abandonare, precum şi a lucrărilor/lucrărilor la sonde aferente operaţiunilor petroliere, desfăşurate de titularii de acorduri petroliere cu privire la perimetrele petroliere offshore, în conformitate cu prevederile acordurilor petroliere încheiate între titulari şi Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale.

După adoptarea acestui proiect, Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, a declarat prin aceste modificări s-a urmărit ca România să nu mai fie independentă energetic de Rusia și a subliniat că nu ar fi fost negocieri „în spatele uşilor închise”, aşa cum au acuzat reprezentanţii opoziţiei. „Nu se fac negocieri pe marginea unei legi”, a întărit el.

Sursa: Digi24, Agerpres

Cititi mai departe articolul pe: Deputatul Florin Cîțu a lansat o ghicitoare: „Destinațiile sunt Ankara și Moscova!”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!