Japonia, noua destinație a lui Fernando Torres – El Nino va juca la echipa Sagan Tosu

Fernando Torres a dezvăluit, marți, care va fi următoarea sa aventură, după despărțirea de Atletico Madrid la finalul sezonului trecut din La Liga. În  vârstă de 34 de ani, cel poreclit „El Nino” a ales să părăsească Europa și va evolua în Japonia, la Sagan Tosu, penultima clasată din J-League după 15 etape.

„Am avut oferte de pe toate continentele, dar noua mea echipă va fi Sagan Tosu”, a anunțat Torres.

Fernando Torres și-a făcut junioratul la Atletico Madrid și a debutat la echipa de seniori a „rojiblancos” la 17 ani, evoluând 7 sezoane în tricoul acestora. În vara anului 2007, „El Nino”a fost vândut de Atletico la Liverpool pentru 38 de milioane de euro, iar patru ani mai târziu a fost cumpărat de Chelsea în schimbul a 58,5 milioane de euro.

Înainte de a reveni la Atletico Madrid, Torres a mai evoluat la AC Milan. La clubul italian a ajuns în vara anului 2014, sub formă de împrumut de la Chelsea, fiind cumpărat definitiv de Milan în ianuarie 2015. Italienii l-au achiziționat pe spaniol în schimbul sumei de 3 milioane de euro, însă numai pentru a putea să-l împrumute la Atletico, cedându-l ulterior gratis în 2016.

În sezonul trecut, Fernando Torres a jucat în 45 de meciuri pentru Atletico, în toate competițiile, a marcat zece goluri și a dat două pase decisive. Europa League este singurul trofeu câștigat de Torres la Atletico Madrid: 3-0 cu Marseille în finala ultimei ediții a competiției.

110 meciuri și 38 de goluri are Fernando Torres pentru prima reprezentativă a Spaniei, la care a debutat în 2003 și alături de care a câștigat Cupa Mondială din 2010 și de două ori Campionatul European (2008 și 2012).

Fernando Torres mai are în palmares trei trofee cucerite alături de Chelsea: o Cupă a Angliei (2012), Champions League (2011/2012) și Europa League (2012/2013).

Cititi mai departe articolul pe: Japonia, noua destinație a lui Fernando Torres – El Nino va juca la echipa Sagan Tosu

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!