La Sibiu s-a încheiat Festivalul Internaţional de Film Transilvania

carmen-vulcan-sibiu

Sibiu. Foto: sibiu.ro.

La Sibiu s-a încheiat aseară Festivalul Internaţional de Film Transilvania cu o gală al cărei invitat special a fost actorul Florin Piersic.

Cei prezenţi în Piaţa Mare din centrul municipiului au asistat la proiecţia filmului „Paraşutiştii”, realizat în anul 1972 de regizorul Dinu Cocea, iar pe scena de pe lacul din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului a rulat un film elveţian.

Corespondenta noastră, Carmen Vulcan, aminteşte că în ultimele cinci zile peste 40 de pelicule au fost prezentate publicului la cea de-a douăsprezecea ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania de la Sibiu.

Etichete SibiuFestivalul Internaţional de Film Transilvania
Sibiu. Foto: sibiu.ro. La Sibiu s-a încheiat aseară Festivalul Internaţional de Film Transilvania cu o gală al cărei invitat special a fost actorul Florin Piersic. Cei prezenţi în Piaţa Mare din centrul municipiului au asistat la proiecţia filmului „Paraşutiştii”, realizat în anul 1972 de regizorul Dinu Cocea, iar pe scena de pe lacul din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului a rulat un film elveţian. Corespondenta noastră, Carmen Vulcan, aminteşte că în ultimele cinci zile peste 40 de pelicule au fost prezentate publicului la cea de-a douăsprezecea ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania de la Sibiu. Etichete SibiuFestivalul Internaţional de Film Transilvania
Cititi mai departe articolul pe: La Sibiu s-a încheiat Festivalul Internaţional de Film Transilvania

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!