Life

Ştiri online life & style publicate online. Ofertă de infromaţii, articole şi ştiri life & style online. O ofertă complexă de informaţii din domeniul life & style. Ştiri, articole şi informaţii preluate din mediul online prin feed. Ofertă publicată rapid, în termen scurt, informaţii şi articole de presă publicate online. Portal Presa publică aceste articole utilizând feed-uri furnizate de website-uri. Articolele includ precizarea sursei prin link extern ce propune continuarea lecturii informaţiei de pe site-ul ce a publicat iniţial informaţia. Aceste articole conţin informaţii: life & style, stiri moda, stiri mondene, barfe si cancan, machiaj, cosmetice, stiri fashion.

Life & Style reprezintă interesele, opiniile, comportamentele și orientările comportamentale ale unui individ, unui grup sau unei culturi. Termenul a fost introdus de psihologul austriac Alfred Adler în sensul „caracterului de bază al unei persoane așa cum a fost stabilit la începutul copilăriei”, de exemplu în cartea sa din 1929 „Cazul domnișoarei R”. Sentimentul mai larg al stilului de viață ca „mod sau stil de viață” a fost documentat încă din 1961. Stilul de viață este o combinație de determinare a factorilor intangibili sau tangibili. Factorii tangibili se referă în mod specific la variabilele demografice, adică la profilul demografic al unui individ, în timp ce factorii intangibili privesc aspectele psihologice ale unui individ, cum ar fi valorile personale, preferințele și perspectivele.

Ştiri Life & Style

Ştirile life & style sunt din ce în ce mai complexe. Ştirile life & style au devenit unele dintre informaţiile cele mai „consumate” în mediul online. Ştiri ce atrag îndeosebi utilizatorii de internet de sex feminin. Acete informaţii prezentate de portalpresa.ro includ articole despre viaţa mondenă, stiri moda, stiri mondene, barfe si cancan, machiaj, cosmetice, stiri fashion.

De reţinut că un mediu rural are un stil de viață diferit față de o metropolă urbană. Locația este importantă chiar și într-un domeniu urban. Natura cartierului în care locuiește o persoană afectează setul de stil de viață disponibil pentru acea persoană din cauza diferențelor dintre gradele de afluență ale diferitelor cartiere și apropierea de mediile naturale și culturale. De exemplu, în zonele aflate în imediata vecinătate a mării, pot fi adesea prezente o cultură sau un stil de viață.

error: Content is protected !!