Membru al trupei Pet Shop Boys jefuit la Copacabana

S-a întâmplat la Copacabana, în Rio de Janiero, unde Neil Tennant a fost jefuit. Incidentul s-a întâmplat seara, pe drumul spre plajă. Spre binele celor jefuiţi, atacatorii nu au fost violenţi.

Unul dintre muzicienii trupei Pet Shop Boys şi un membru al staff-ului au fost jefuiţi la Copacabana în Rio de Janeiro, titrează „The Guardian”, citând presa locală.

Neil Tennant şi unul dintre membrii trupei Pete Gleadall au fost atacaţi a doua zi, după concertul pe care l-au susţinut la Festivalul de Muzică de la Rio. Purtătorul de cuvânt al trupei a precizat că celor doi le-au fost furate telefoanele şi banii.

Cum s-a petrecut jaful

Publicaţia braziliană „O Globo” a relatat joi jaful. Tennant şi colegul său au plecat la o plimbare de la Hotelul Belmont Copacabana Palace, la ora 20:30, spre plaja Leme, moment în care patru persoane le-au tăiat calea, cerându-le telefoanele mobile şi banii. Conform relatării publicaţiei „O Globo”, în urma acestui incident, muzicienii şi staff-ul trupei au solicitat gărzi de corp pe perioada cât se vor afla la Rio.

Potrivit precizărilor făcute de victimele jafului, „atacatorii nu au fost violenţi, furtul de telefoane fiind cea mai frecventă infracţiune din zona respectivă” – a menţionat purtătorul de cuvânt printr-un e-mail. Poliţia din Rio nu deţine informaţii despre acest caz.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!