A murit regina cosmeticelor L’Oreal

A murit cea mai bogată femeie din lume, considerată regina cosmeticelor L’Oreal: Liliane Bettencourt. Ea s-a stins din viata in locuinta sa.
Cotidianul ”Le Monde” a anunţat încetarea din viaţă, la vârsta 94 de ani, a lui Liliane Bettencourt, regina cosmeticelor L’Oreal, cea pe care ediţia din luna mai a revistei Forbes o decretase cea mai bogată femeie din lume.

Moartea a fost anunţată de fiica acesteia, Francoise Bettencourt Meyers. Liliane Bettencourt s-a stins în timpul nopţii în locuinţa sa. La 21 octombrie, ar fi împlinit 95 de ani. Mama mea a plecat în pace”, a scris Bettencourt Meyers într-un comunicat de presa.

Printesa Liliane Bettencourt

Liliane a fost singurul copil al lui Eugene Schueller, fondatorul companiei multinaţionale de produse cosmetice L’Oreal, una dintre cele mai mari corporaţii din acest sector din întreaga lume.

La doar cinci ani (în 1927) şi-a pierdut mama. În 1950 s-a căsătorit cu politicianul francez André Bettencourt şi şi-a stabilit reşedinţa la Neuilly-sur-Seine, în Franţa. Cuplul a avut o fiică, Françoise, care s-a căsătorit la rândul ei cu Jean-Pierre Meyers. În 1957, Liliane Bettencourt a moştenit compania L’Oréal de la tatăl său, rămânând principalul acţionar.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!