O nouă eroare de comunicare la MApN

Denumită „eroare regretabilă” nou gafă de comunicare a Secţiei de presă a MApN a fost recunoscută şi rectificată. Un nou comunicat de presă al MApN care arată că sunt probleme de comunicare şi în zona de PR. Din fericire acum ministrul apărării şi şeful SMG nu sunt în ţară. Nimeni nu trebuie să ăţi dea demisia. Nimeni din conducerea MApN… La 25 octombrie se aniversează Ziua Armatei României. Această dată apare în primele două comunicate, o dată importantă ce nu putea fi „greşită” cu uşurinţă.

După ce a dat doua comunicate, după ce a insistat pe un subiect de comunicare, MAPN revine pentru a anunţa o „eroare de comunicare”. Mai jos aveti comunicatul in care se recunoaste „eroarea regretabila”.

MAPN regretă eroarea de comunicare

Dintr-o eroare regretabilă, în textul invitației a fost trecut luni, 25 octombrie în loc de luni, 25 septembrie.

Ne cerem scuze și retransmitem invitația în forma corectă, prelungind perioada pentru acreditare până duminică, 24 septembrie, ora 17.00.

 Testarea vestei de protecție anti-glonț pentru femei și a noii căști de protecție, la Frumușani

 Centrul de Cercetare Ştiinţifică pentru Apărare CBRN şi Ecologie, din cadrul Departamentului pentru Armamente, organizează luni, 25 septembrie, de la ora 10.00, în Poligonul AlphaTir din localitatea Frumuşani, județul Călăraşi, testarea vestei de protecție balistică pentru personalul feminin al Armatei, plăcilor de protecție balistică și noilor căști de protecție.

Activitatea va avea loc în cadrul unui workshop de prezentare a rezultatelor în acest domeniu obţinute de specialiști militari și civili.

Comunicat MAPN

Două comunicate greşite

Mai sus avţi primul comunicat de presă al specialiştilor în PR de la Armată. MApN, prin Secţia de presă, a transmis un comunicat iniţial. Şi, pentru a sublinia informaţia, a adus un al doilea comunicat. Al doilea comunicat era identic, cu aceeaşi greşeală. După câteva ore MApN îşi dă seama, prin Secţia de presă, că a greşit data evenimentului. De fapt a anunţat graşit evenimentul. Data era total greşită şi diferită.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!