Rafael Nadal, după thriller-ul cu Del Potro: mi pare rău pentru Martin, merita, ntr-un fel, să cștige la rndul său

Rafael Nadal și Juan Martin del Potro au oferit unul din cele mai intense meciuri de la această ediție a Wimbledon-ului, cei doi duelandu-se preț de patru ore și 48 de minute. „Îmi pare rău pentru Martin, este un jucător incredibil, un adversar incredibil şi merita, într-un fel, să câştige la rândul său”, a precizat liderul mondial.

Despre thriller-ul cu Delpo

„A fost un meci plin de emoţii, cu un tenis de mare calitate, mai ales în cel de-al cincilea set. Îmi pare rău pentru Martin, este un jucător incredibil, un adversar incredibil şi merita, într-un fel, să câştige la rândul său. Este un sentiment minunat să ajungi în semifinale la Wimbledon. Am fost neliniştit, desigur, după ce am pierdut cel de-al doilea set. Conduceam cu 6-3 în tiebreak şi am făcut o mare eroare, cu acea dublă greşeală, iar meciul s-a schimbat. Însă mi-am putut ridica nivelul de joc în seturile 4 şi 5. În ultimul set, Del Potro a fost uriaş, a fost foarte greu de oprit. Sunt fericit că am supravieţuit tuturor acelor puncte importante pe care nu trebuia să le pierd” – Rafael Nadal.

Despre semifinala cu Djokovic

„Împotriva lui Djokovic va trebui, desigur, să joc foarte bine. Este cel mai complet jucător pe care l-am văzut vreodată. L-am urmărit şi aici, unde a jucat cu adevărat foarte bine” – Rafael Nadal.

Despre eliminare lui Federer

„Este o realitate, a fost eliminat. Este imposibil să câştigi tot timpul, chiar şi pentru el. Să pierzi după ce conduci cu 2-0 la seturi şi ai o minge de meci… Este o zi dificilă pentru el, însă astfel de lucruri se întâmplă uneori în tenis şi, mai ales, pe iarbă”, a conchis Nadal.

Rafael Nadal (2) – Juan Martin del Potro 7-5, 6-7(9), 4-6, 6-4, 6-4.

Semifinale:

Kevin Anderson (8) – John Isner (9)
Novak Djokovic (12) – Rafael Nadal (2).

Nadal și Del Potro, îmbrățișarea de la finalul unui meci epic:

[embedded content]

Del Potro și forehand-ul câștigător de 107 mile pe oră:

S-ar putea să te intereseze și:

Cititi mai departe articolul pe: Rafael Nadal, după thriller-ul cu Del Potro: mi pare rău pentru Martin, merita, ntr-un fel, să cștige la rndul său

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!