S-a încheiat Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu

carmen-vulcan-sibiu

Foto: Arhiva – Carmen Vulcan.

Cea de-a 25-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu s-a încheiat la miezul nopţii, cu focuri de artificii, printre câţiva stropi de ploaie.

Au fost zece zile pline, cu peste 500 de evenimente, la care au participat 3300 de artişti din 73 de ţări, iar numărul spectatorilor a depăşit estimările organizatorilor, a declarat, la final de festival,  preşedintele acestuia, Constantin Chiriac:

Constantin Chiriac: Un final al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, ediţia cu numărul 25. Sub semnul pasiunii, 25 de ani, am încercat să creştem un festival care era insignifiant la unul din cele mai importante din lume.

Aţi văzut câte trupe, câte personalităţi au ajuns la Sibiu şi, aşa cum am promis, toate au încântat publicul.

Vă mulţumesc că aţi fost alături de noi, la această mare bucurie. Vă aşteptăm din nou anul viitor!

Etichete Festivalul Internaţional de Teatru de la SibiuConstantin Chiriac
Foto: Arhiva – Carmen Vulcan. Cea de-a 25-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu s-a încheiat la miezul nopţii, cu focuri de artificii, printre câţiva stropi de ploaie. Au fost zece zile pline, cu peste 500 de evenimente, la care au participat 3300 de artişti din 73 de ţări, iar numărul spectatorilor a depăşit estimările organizatorilor, a declarat, la final de festival,  preşedintele acestuia, Constantin Chiriac: Constantin Chiriac: Un final al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, ediţia cu numărul 25. Sub semnul pasiunii, 25 de ani, am încercat să creştem un festival care era insignifiant la unul din cele mai importante din lume. Aţi văzut câte trupe, câte personalităţi au ajuns la Sibiu şi, aşa cum am promis, toate au încântat publicul. Vă mulţumesc că aţi fost alături de noi, la această mare bucurie. Vă aşteptăm din nou anul viitor! Etichete Festivalul Internaţional de Teatru de la SibiuConstantin Chiriac
Cititi mai departe articolul pe: S-a încheiat Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!