Se modernizează drumuri

Consilierii judeţeni au aprobat astăzi, în cadrul unei şedinţe ordinare, acordul de parteneriat, documentaţia tehnico-economică cu o serie de UAT-uri din judeţ, contribuţia şi modalităţile de finanţare la două proiecte. Este vorba de modernizarea drumurilor judeţene 572 (Comorâşte-Berzovia) respectiv 608 (Plugova-Rusca). Preşedintele CJ Caraş Severin, Silviu Hurduzeu:

Dacă ADR Vest solicită modificări ale acestor proiecte se vor efectua fără nicio problemă a precizat, Silviu Hurduzeu. Valoarea celor două proiecte este de peste 187 milioane de lei din care suma eligibilă este de 186 de milioane.

(Marius Căruntu)

Facebook

Twitter

Google+

Pinterest

WhatsApp

Email

Print

Consilierii judeţeni au aprobat astăzi, în cadrul unei şedinţe ordinare, acordul de parteneriat, documentaţia tehnico-economică cu o serie de UAT-uri din judeţ, contribuţia şi modalităţile de finanţare la două proiecte. Este vorba de modernizarea drumurilor judeţene 572 (Comorâşte-Berzovia) respectiv 608 (Plugova-Rusca). Preşedintele CJ Caraş Severin, Silviu Hurduzeu: Dacă ADR Vest solicită modificări ale acestor proiecte se vor efectua fără nicio problemă a precizat, Silviu Hurduzeu. Valoarea celor două proiecte este de peste 187 milioane de lei din care suma eligibilă este de 186 de milioane. (Marius Căruntu) Facebook Twitter Google+ Pinterest WhatsApp Email Print
Cititi mai departe articolul pe: Se modernizează drumuri

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!