România

Ştiri şi informaţii din România publicate în mediul online. „Portal Presă” este un website ce include foarte multe informaţii naţionale de interes. Ştiri, analize, informaţii, articole despre ce se întâmplă în România. Oferta de informaţii este diversificată iar obiectivitatea este asigurată de multitudinea de surse utilizate. Un portal cu ştiri şi articole din diverse şi diferite webssite-uri, ştiri preluate prin feed rss precizând clar sursa prin link extern. Dacă doriţi integrarea feed-ului website-ului pe care îl deţineţi sau administraţi pe portalpresa.ro trimiteţi feed+ul rss sau atom prin formularul de contact.

Informaţiile preluate de portalpresa.ro sunt redate exact cum sunt publicate in site-urile de origine. In mod corect, toate informatiile preluate contin precizarea sursei. Iar pentru a susţine website-ul care a publicat ştirea se preia doar un conţinut determinat de cuvinte. Apoi este incurajată lectura pe site-ul de unde provine informaţia. Astfel este susţinut şi site-ul care a publicat iniţial sau în exclusivitte informaţia: prin link extern spre articolul de bază.

Ştiri din România

Ştirile despre viaţa politică, socială din România, informaţiile de interes regional aparţin website-urilor de unde se preiau aceste articole. Sau, mai exact, într-un procent seminificativ articolele publicate online de portalpresa.ro sunt preluate prin feed rss sau atom. Subcategoriile incluse în catagoria de bază cu informaţii despre România includ ştiri din politică dar şi informaţii de interes din judeţe, regiuni sau localităţi. Ştiri naţionale, regionale sau locale într-o categorie principală: ştiri din România.

Oferta de articole, ştiri, analize şi informaţii prezentată de portalpresa.ro se dezvoltă în fiecare zi, în fiecare săptămână. Dacă doriţi colaborarea cu acest website dedicat presei online în limba română utilizaţi formularul de contact. Intenţia acestui portal de rpesă este de a agrega, de a cumula cât mai multe articole din mediul online cu ştiri despre şi din România.

error: Content is protected !!