Twitter anunţă intenţia de a mări spaţiul la 280 de caractere

Twitter a anunţat intenţia de a-şi mări spaţiul de editare la 280 de caractere. Într-o concurenţă acerbă cu Facebook, Twitter se adaptează. Ţări ca România unde Facebook deţine supremaţia cu 9 milioane de conturi nici nu se apropie de Twitter. La fel multe alte ţări din Europa Centrală.O inteţnie anunţată, fără a se anunţa aplicarea. Probabil o intenţie ce mai degrabă testează piaţa.

Compania a transmis că îşi propune să răspundă unui motiv major de nemulțumire pentru unii utilizatori. Limita de 140 de caractere exista pentru că, inițial, când Twitter atunci când a fost înființat, mesajul publicat trebuia să fie unul de tip text, similar cu clasicul SMS. Prin majorarea numărului de caractere, Twitter consideră că le oferă utilizatorilor posibilitatea de a fi mai expresivi.

Intenţia Tweitter 280

Intenţia va fi în prima fază la nivelul de proiect. În condiţiile în care, potrivit BBC, utilizatorii veterani de Twitter au început să glumească pe seama acestei intenţii.

Limitarea la 160 de caractere/140 a fost o frustrare pentru noi, declară reprezentanţii firmei. Ceea ce, în opinia lor, a reprezentat şi un motiv pentru încetinirea dezvoltării.

Tot BBC citează însă foarte mulţi utilizatori experimentați ai rețelei de socializare Twitter care fac glume pe seama acestei decizii. Totul însă nu face decât să deschide un subiect, să dezvolte o idee. Şi, probabil în viitor, Twitter va avea mai mult de 280 de semne într-un Tweet.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!