Un nou brand de cosmetice în România: Faberlic

Am facut recent o comanda de cosmetice Faberlic. Nu ştiam de Faberlic România dar o vecină mi-a semnalat asta. Cosmeticele Faberlic m-au încântat. Auzisem de cosmeticele pe bază de oxigen. Dar ceea ce am primi de la Faberlic mi-a depăşit aşteptările. Şi aşa… am făcut a dua comandă. Cu o reducere de 20% faţă de preţul afişat ân catalog. Un câştig substanţial pentru că amplătit cu mult mai puţin pentru produsele comandate. Mai exact, faţă de preţul de catalog, am avut un discount care mi-a acoperit şi transportul şi ambalarea dar am avut şi o reducere la total.

Cosmetice Faberlic România

Faberlic a revenit în România în iunie – iulie acest an. Ceea ce ştiu este că îmi plac produsele. Mă refer în primul rând la detergenţi. Nu vorbesc de calitatea unică a rujurilor dar şi a produselor pentru machiaj. Dar detergenţii sunt de mare angajament. pentru că sunt detergenţi concentraţi. Fie că vorbim de detergenţi lichizi sau praf concentraţi. Foarte buni! Nişte detergenţi care îşi fac treaba exemplar. Gama de detergenţi este extinsă. De la detergenţi lichizi până la detergenţi concentraţi dar şi detergenţi pentru spălarea vaselor şi pastile pentru maşina de spălat vase.

Revin însă la cosmeticele Faberlic. Sunt produse exemplare. Rujurile cel puţin sunt unice. Nu am întâlnit până acum o gamă atât de bogată de rujuri, fiecare cu specificul său. Faberlic are o ofertă unică de cosmetice şi de produse de îngrijire pentru casă.

Catalog Faberlic Romania

Produsele cosmetice Faberlic le gasiti in catalogul pentru fiecare campanie. Dar fiecare catalog Faberlic are discounturi si promotii distincte. Toate ofertele sunt insa valabile doar pentru persoanele care si+au activat contul in magazinul online. Faberlic este o oferta de produse la preturi cu reducere de 20% dar si o afacere dacă vă implicaţi în dezvoltare. Faberlic este afacere chiar de la activarea contului. Pentru că veţi avea posibilitatea de a cumpăra cosmetice Faberlic cu reducere cu discount de 20% chiar după ce vă activaţi contu online.

Catalogul Faberlic în limba română este publicat la un interval de 3 săptămâni. Fiecare catalog Faberlic corespunde unei campanii şi conţine informaţii despre produse dar şi despre promoţiile şi reducerile campaniei respective. După ce vă activaţi contul puteţi primi un catalog gratuit prin poştă. Mai multe informaţii despre această firmă cu reprezentanţă în România găsiţi pe website-ul FaberlicRomania.com.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!